latinica  ћирилица
28/09/2022 |  10:19 ⇒ 14:05 | Autor: SRNA

"Glas za Dodika i Cvijanović garant opstanka Srpske, sve ostalo avantura i propast"

Samo pobjeda Milorada Dodika i Željke Cvijanović je garant opstanka Republike Srpske, a sve ostalo je avantura i propast sa veoma neizvjesnom sudbinom Srba iz Republike Srpske, poručili su iz Udruženja Krajišnika Srbije srpskom narodu u Republici Srpskoj.
Dodik i Cvijanović - Foto: RTRS
Dodik i CvijanovićFoto: RTRS

- Svjesni važnosti predstojećih izbora, pozivamo Srbe iz Srpske gdje god da žive, a imaju pravo glasa da izađu na izbore 2. oktobra, odbrane našu Republiku Srpsku i glasaju za Milorada i Željku. U suprotnom, Srbe iz Republike Srpske čeka ista sudbina kao i Srbe iz Republike Srpske Krajine samo ne odjednom i u jednoj koloni - ističe se u saopštenju iz ovog udruženja.

U saopštenju se naglašava da je "odbrana Republike Srpske glas za Milorada i Željku", te da je to glas za one koji se oslanjaju na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, a ne na Kristijana Šmita, Engleze i sve srpske neprijatelje.

- Od 1991. godine bili smo zajedno u mnogim bitkama za opstanak srpskog naroda - od osnivanja SDS-a, proboja Koridora, prijedorske Skupštine ujedinjenja. Bilo je pobjeda i poraza, a iz prolivene krvi srpske mladosti iznikla je Republika Srpska - naveli su iz Udruženja Krajišnika Srbije.

U saopštenju se ističe da se 2. oktobra ponovo mora braniti Republika Srpska, ali sada pred naletom Šmita, Engleza i njihovog prljavog novca, te Bakira Izetbegovića, "građanista" i njihovih isturenih odjeljenja - Mirka Šarovića i Јelene Trivić.

- Srbi od Krajine, preko Semberije, Romanije, Hercegovine... izađite zajedno na izbore i odbranite jedinstvenu Republiku Srpsku, od Novog Grada do Trebinja. Osmijeh, pjesma i olovka. Zaokruživši ime Milorada Dodika i Željke Cvijanović izabrao si Republiku Srpsku. Nikad lakša borba za Republiku Srpsku i nikad veća odgovornost - poručili su iz Udruženja Krajišnika u Srbiji Srbima iz Republike Srpske.