latinica  ћирилица
29/09/2022 |  11:31 ⇒ 14:46 | Autor: RTRS

Cvijanović uputila čestitku Horu "Srbadija"; Srpsku ste predstavili u najljepšem svjetlu

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na 10. Međunarodnom takmičenju horova "Izola del sole" u italijanskom gradu Grado, uputila je čestitku Horu "Srbadija" iz Bijeljine.

- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na 10. Međunarodnom takmičenju horova "Izola del sole" u italijanskom gradu Grado - navedeno je u čestitki predsjednice Srpske.

Cvijanović dodaje da su osvajanjem nagrada u jakoj konkurenciji horova iz cijelog svijeta, još jednom pokazali kvalitet, a Republiku Srpsku predstavile u najljepšem svjetlu.

- Izuzetni rezultati koje postižete pod dirigentskom palicom Јelene i Desanke Trakilović, predstavljaju potvrdu vaših umjetničkih dostignuća, posvećenosti i zalaganja. U uvjerenju da ćete nastaviti da nižete blistave nastupe i da promovišete tradiciju i duhovnost srpskog naroda na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.