latinica  ћирилица
30/09/2022 |  14:58 ⇒ 22:25 | Autor: SRNA

SRS: Svi Srbi da podrže Dodika, Cvijanović i koaliciju oko SNSD

Srpska radikalna stranka pozvala je sve Srbe u Republici Srpskoj i one sa pravom glasa u Srbiji da na opštinm izborima 2. oktobra u BiH podrže Milorada Dodika za predsjednika Srpske, Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH, te liste koalicije oko SNSD za Narodnu skupštinu Srpske i Predstavnički dom BiH.
Izbori - Foto: RTRS
IzboriFoto: RTRS

Srpski radikali smatraju da svi Srbi treba da se pridruže podršci koju je Dodiku nedvosmisleno pružio predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin, saopšteno je iz SRS.

U saopštenju se ističe da je jedan od četiri najznačajnija cilja srpskog naroda - očuvanje Republike Srpske protiv koje koje su se "zavjerili svi neprijatelji srpskih nacionalnih interesa u svetu, ali i izdajnici srpskog naroda u Republici Srpskoj koji su se kandidovali za najznačajnije funkcije na izborima zakazanim za 2. oktobar".

- U ovim teškim trenucima za srpski narod potrebno je da, više nego ikada, budemo jedinstveni i da u nedelju u Republici Srpskoj pokažemo to jedinstvo glasanjem za patriote koji su pokazali da su spremni da sačuvaju Republiku Srpsku - ističe se u saopštenju SRS.