latinica  ћирилица
01/10/2022 |  11:15 | Autor: SRNA

Cvijanović: Nastaviti razvoj iskrenih i prijateljskih odnosa sa Kinom

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović u čestitki povodom Nacionalnog dana Kine izrazila je uvjerenje da će i u narednom periodu biti nastavljeno razvijanje otvorenih, iskrenih i prijateljskih odnosa, kao i različitih vidova saradnje, na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Cvijanović je uputila čestitku predsjedniku Kine Si Đinpingu i ambasadoru Kine u BiH Јi Pingu.

- Povodom Nacionalnog dana Narodne Republike Kine, zadovoljstvo mi je da Vama i kineskom narodu uputim iskrene čestitke i najbolje želje za dalji napredak, blagostanje i sveukupni prosperitet Vaše zemlje i svih njenih građana - navela je Cvijanović.

Ona je iskoristila i ovu priliku da zahvali za dosadašnju saradnju i izrazi zahvalnost kineskom rukovodstvu i prijateljskom narodu Kine za pomoć i podršku u različitim sferama, koju pružaju Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednice Republike Srpske.

- Uvjerena sam da ćemo otvorene, iskrene i prijateljske odnose, kao i različite vidove saradnje, na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu, nastaviti razvijati i u narednom periodu Uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mir i blagostanje kineskog naroda, molim Vas da primite izraze mog dubokog poštovanja - ističe se u čestitki.