latinica  ћирилица
05/10/2022 |  13:34 ⇒ 13:35 | Autor: TANЈUG

Milojević i Ivanić: Hrabro do pobjede protiv Ferencvaroša

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da vjeruje u pobjedu u sutrašnjem meču u Beogradu protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope.
FK Crvena zvezda - Foto: RTRS
FK Crvena zvezdaFoto: RTRS

- Razlika je šest bodova, a u opticaju je još 12. Vjerujem da možemo do preokreta, ali trenutno razmišljamo o prvoj narednoj utakmici i vjerujem u pobjedu protiv Ferencvaroša - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Zvezda je poslije dva kola u H grupi na začelju tabele bez osvojenog boda, dok je mađarski tim na vrhu sa maksimalnih šest.

- Želimo da mi diktiramo tempo utakmice, ali moramo i da se prilagodimo njihovim vrlinama i da pokušamo da ih neutralizujemo. Svaka utakmica u Evropi je specifična i odlučuju detalji, ali sam siguran da će sutra hrabrija ekipa da pobijedi - izjavio je Milojević.

On je dodao da je Ferencvaroš veoma kvalitetan tim i da poraz prethodnog vikenda u mađarskom prvenstvu od Kečkemeta ne znači da su u lošoj formi, ali da je moguće da ih je malo "poljuljao".

Istakao je da ne razmišlja unaprijed o "pričama o neuspjehu i eventualnoj ostavci", ukoliko se ne osvoje tri boda i da je u Zvezdi svaka utakmica kao kvalifikaciona.

Zvezdin prvotimac Mirko Ivanić istakao je da se potpuno oporavio od povrede i obećao da će odigrati na nivou na koji su navijači navikli od njega.

- Siguran sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Dobro se pripremamo, mi smo tim i ne vidim razloga da bude drugačije. Svjesni smo da je ovo prilika da uhvatimo priključak i jedva čekamo da počne i da grupa upozna pravu Zvezdu - izjavio je Ivanić.

Utakmica između Crvene zvezde i Ferencvaroša igra se sutra od 18 časova i 45 minuta na stadionu "Rajko Mitić".