latinica  ћирилица
06/10/2022 |  07:39 ⇒ 10:50 | Autor: RTRS

Đajić: GO SNSD ostvario istorijski rezultat u Banjaluci; Nastavljamo dalji rad (VIDEO)

Rezultati izbora su istorijski uspjeh u Banjaluci, rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić, gostujući u našem Јutarnjem programu.
Vlado Đajić - Foto: RTRS
Vlado ĐajićFoto: RTRS

- Gradski odbor SNSD-a ostvario je istorijski uspjeh u Banjaluci, a naše je da nastavimo dalji rad - rekao je Đajić.

Kako on ističe, izbori su završeni bez incidenata, a narod je rekao svoje.

- Mi smo apsolutni pobjednici, sa srpskim članom Predsjedništva BiH, predsjednikom Republike Srpske i skupštinskom većinom - kaže Đajić.

Đajić dodaje da je narod prepoznao ljude koji rade u interesu građana i Republike Srpske i kojima se može vjerovati.

- Broj glasova koji smo dobili mi vidimo kao obavezu da nastavimo sa daljim radom. Narod mora da shvati da nam dolaze teški trenuci i da smo mi meta mnogih koji nas ne žele na ovim prostorima. Moramo što prije da osnujemo Vladu, ministarstva i da krenemo sa radom - ističe Đajić.

On dodaje da SNSD nije dovoljno prezentovao narodu kako rade, šta rade i šta će raditi u budućnosti.

- Imali smo kvalitetnu listu i ja sam ponosan na sve članove. Narod je to prepoznao. Zahvaljujem se svim glasačima koji su glasali za nas - kaže Đajić.

Đajić dodaje da će Republika Srpska imati dobre predstavnike na svim nivoima, koji će braniti interese Srpske i poštovati izbor naroda.

Kada je riječ o izbornoj noći i reakcijama opozicije Đajić dodaje da oni nisu dostojni pozicije predsjednika i da su tim potezom izgubili kredibilitet.

- Od opozicije smo u izbornoj noći vidjeli da su cirkusanti koji nisu dostojni pozicije predsjednika Republike Srpske, a ova najava protesta je dokaz njihove neozbiljnosti - zaključuje Đajić.