latinica  ћирилица
06/10/2022 |  09:21 ⇒ 09:24 | Autor: RTRS

Atos banka Banjaluka nudi "Kredit za sve"

Atos banka Banjaluka pokrenula je akciju za nenamjenski i zamjenski kredit "Kredit za sve", nudeći svojim klijentima mnoge pogodnosti u okviru ove akcije koja će trajati do kraja 2022. godine.
Atos banka Banjaluka nudi "Kredit za sve" (Foto: Atos banka) -
Atos banka Banjaluka nudi "Kredit za sve" (Foto: Atos banka)

- Naša kreditna ponuda kreirana je u skladu sa željama i potrebama klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu. Uz naš "KREDIT ZA SVE" klijenti imaju mogućnost da jednostavno, brzo i lako realizuju svoje finansijske planove i želje. U pitanju je nenamjenski i zamjenski kredit koji nudi rješenje za sve male i velike planove klijenata. U okviru ove akcije maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, kamatna stopa već od 4.49 odsto (EKS od 6.72 odsto), i to bez žiranata i hipoteke. Naime korisnicima kredita koji prilikom apliciranja za kredit zahtjev pošalju putem naših onlajn servisa ( veb stranica, elektronsko i mobilno bankarstvo) obrada kredita je bez naknade - izjavio je ovim povodom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Atos banka Banjaluka.

Iz Atos banke naglašavaju da klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili promjenljive kamatne stope.

Takođe, u svoju redovnu ponudu uveli su i kreditnu liniju za državljane BiH koji su zaposleni u inostranstvu, koja omogućava da po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje, a jedna od novina jeste dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do tri plate.

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj Kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Atos banke Banjaluka kao i putem internet stranice banke www.atosbank.ba.