latinica  ћирилица
06/10/2022 |  13:44 ⇒ 14:09 | Autor: SRNA

Stamatović čestitao Dodiku pobjedu autentične srpske opcije

Predsjednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je na proteklim izborima, na svim nivoima u bratskoj Republici Srpskoj pobijedila autentična srpska opcija koja hrabro izražava podršku ruskom narodu i rukovodstvu Ruske Federacije kao što Rusija nepokolebljivo podržava Srbiju i Srpsku.
Zastava Republike Srpske - Foto: RTRS
Zastava Republike SrpskeFoto: RTRS

- U ime Zdrave Srbije, sa prijateljskog Zlatibora, čestitam Vam izbor za predsjednika Republike Srpske, Željki Cvijanović izbor za srpskog člana Predsedništva BiH, a Vašoj stranci pobedu na parlamentarnim izborima - ističe se u čestitki koju je Stamatović uputio predsjedniku Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradu Dodiku.

Stamatović je u čestitki naveo da su on i njegovi sradnici tokom nedavne posjete Moskvi na svakom koraku čuli samo pozitivna reagovanja na Dodikov odnos prema Ruskoj Federaciji, ali i na doprinos saradnji srpskog i ruskog naroda u svim oblastima društvenog života, od ekonomije do kulture.

On je poželio Dodiku mnogo uspjeha u narednom periodu, uz napomenu da će "u Zdravoj Srbiji uvijek imati pouzdanog partnera na planu saradnje sa Rusijom i po pitanju očuvanja srpskih nacionalnih i državnih interesa i nacionalnog identiteta".