latinica  ћирилица
09/10/2022 |  08:39 ⇒ 09:01 | Autor: RTRS

Šulić: PDP i SDS otrgli partije od naroda (VIDEO)

PDP i SDS su neodogovornim ponašanjem otrgli partije od naroda, poručio je Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, gostujući u našem Јuatrnjem programu.
Denis Šulić - Foto: RTRS
Denis ŠulićFoto: RTRS

- PDP zajedno sa SDS-om manipuliše, i oni su jedine političke partije na nebu Srpske koje se bave takvim stvarima. Svaki put kada izgube, uvijek je identična priča. Uvijek su oni pookradeni, pričaju i izbornim mahinacijama. Svoju manipulaciju u izbornoj noći oni čuvaju ovim protestima - naglasio je Šulić.

On se dotakao i protesta opozicije.

- Opozicija ima pravo da iskaže svoj stav, sve dok on nekoga ne ugrožava. I ovi porotesti pokazuju da njihova mantra da je SNSD režim nije tačna, jer da jeste, zar bi bilo protesta i šetnji. Čitava opozicija imaće 25 poslanika u NSRS, a sam SNSD 30, što samo govori koji je to narod koji će izaći na ulicu. U svakom slučaju protesti ne smiju da ugrožavaju javni red i mir - naglašava Šulić.

Šulić je ponovio da je bilo grešaka i nepravilnosti na nekim biračkim mjestima, ali da oni nisu mogli uopšte uticati na krajnji rezultat izbora, a istakao je i odličan rezultat SNSD-a u Izbronoj jedinici 2, odakle i on dolazi. 

- SNSD je u izbornoj jedini 2 ostvario jedan od najboljih reultata, od sedam mandata za NSRS, SNSD je osvojio četiri mandata, uz pobjede Milorada Dodika i Željke Cvijanović - rekao je Šulić.

On je ubjeđen da će do Nove godine Republika Srpska dobiti Vladu i usvojen budžet.