mtel
latinica  ћирилица
25/10/2022 |  19:16 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Cvijanović poručila CIK-u: Ako nastavite ovako biće nas 100.000 pred vašim vratima (FOTO/VIDEO)

Mi smo imali izbore 2. oktobra i tamo pokazali šta je volja naroda, a onda je nelegalni CIK odlučio da one koji su legalno izabrani skloni u stranu i da radi po nalogu opozicije, izjavila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na narodnom mitingu "Otadžbina zove" u Banjaluci.
Željka Cvijanović (Foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic/) -
Željka Cvijanović (Foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic/)

Cvijanović je istakla da je narod birao i nju i Milorada Dodika i sve partije koje godinama rade za Republiku Srpsku.

- Ovdje smo i da poručimo nelegalnoj Centralnoj izbornoj komisiji da ako nas je ovdje 50.000 onda će pred vratima CIK-a biti 100.000 zato što ste odlučili da kradete naše glasove i da prvi put brojite i prebrojavate glasove u Sarajevu jer je to tražila izdajnička opozicija. Trebamo da čuvamo Srpsku i ono što nam je dala, a to je pravo na život, slobodu i da budemo izabrani kako narod Srpske to hoće, a ne kako hoće oni koji sjede u ambasadama - poručila je Cvijanović.

- Ovako izgleda veliki narodni skup! Ovako izgleda kada zove naša otadžbina, Republika Srpska! Poruka je jasna - branićemo i odbranićemo izbornu volju naših građana! Ne postoji taj CIK, ambasadori, niti Šmit, koji nam mogu oduzeti pravo na slobodan izbor predstavnika Republike Srpske! Živjela Republika Srpska! - napisala je Cvijanović na svom Instagram nalogu. 

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)