latinica  ћирилица
25/10/2022 |  19:31 ⇒ 21:18 | Autor: RTRS

Dodik: Imamo snagu da se odupremo onima koji bi mijenjali naš način života (FOTO/VIDEO)

Mi nismo narod koji mrzi, koji hoće nešto što nije njegovo, Srpska je zemlja koja se voli, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, sa narodnog mitinga za odbranu Republike Srpske pod nazivom "Otadžbina zove", koji je održan u Banjaluci.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

- Hvala za ovu divnu noć, ovo je još jedna naša noć, jer imamo snagu da se odupremo svima koji bi mijenjali naš način života - poručio je Dodik sa Trga Krajine, gdje se okupilo oko 50.000 ljudi.

Imao je poruku i za opoziciju.

- Milorad Dodik, SNSD i naši koalicioni partneri već 12 puta pobjeđujemo na izborima, i nismo se umorili. Mene ne treba niko da brani, jer dok me bira narod, biću tu za njega. Neću nikada pokušati da to uradim mimo narodne volje - istakao je Dodik.

Dodik je naglasio da u Srpskoj mogu da žive drugačiji, oni koji drugačiji misle, jer je široka za sve, i nema poruka mržnje.

- Ovo nije BiH koja mrzi Srbe. Bilo je teških dana, noći, a jedino mi je bilo važno da se sa tih sastanaka vratim i poručim narodu: "Uradili smo dobru stvar za Republiku Srpsku" - istakao je Dodik.

      View this post on Instagram

A post shared by Milorad Dodik (@mdodik.official)

Dodik je istakao da je spreman na nacionalnu i ličnu žrtvu za Republiku Srpsku i da neće dozvoliti da se gubi snaga Srpske.

- Milorad Dodik i svi mi koje vidite ovdje smo zavjetovani Republici Srpskoj, i nećemo odstupiti. Mi ne odlazimo, mi tek dolazimo - istakao je Dodik.

 

Dodik je dodao da u Srpskoj mogu da slobodno žive drugi i drugačiji, na šta je ponosan.

- Ta Srpska je naš zavjet i ostaće jer je široka za sve. Nije ovo BiH koja mrzi Srbe, neće Srpsku. I ovo nije narod koji je spreman da izgubi slobodu da bi se dodvorio nekima koji ionako gube svoju slobodu - rekao je Dodik.