latinica  ћирилица
12/11/2022 |  12:27 ⇒ 19:09 | Autor: RTRS

Raskol u PDP-u: Trivić optužila Stanivukovića za izborni poraz

Potpredsjednica PDP-a Јelena Trivić optužila je danas gradonačelnika Banjaluke i člana Predsjedništva PDP-a Draška Stanivukovića za njen izborni poraz.
Trivić - Stanivuković - Foto: RTRS
Trivić - StanivukovićFoto: RTRS

Trivićeva je na svom Fejsbuk profilu poručila da neće više da ćuti o "Stanivukovićevim manipulacijama", a pored Stanivukovića za svoj poraz optužila je i vrh PDP-a.

Trivićeva koja je "očekivala pobjedu" na izborima, osim Stanivukovića i PDP-a okrivila je Ivana Begića koji i nije član PDP-a.

Stanivukovića je nazvala manipulatorom.

Istakla je da o tome nije htjela da govori jer "to narod ne bi razumio".

- Podržali smo ga za gradonačelnika, ali ne da bi on i polusvijet kojim je okružen urnisali Grad, nego da bismo mijenjali ono što je režim uveo kao model vladanja. Bahati i gramzivi, vrlo brzo on i ljudi kojima je okružen pokazali su da su gori i od najgoreg dijela režima - napisala je Trivićeva.

Poručila je da ne zna pozadinu podrške dijela vrha PDP-a i Stanivukovića aktuelnoj vlasti, kao i da se gradonačelnik Banjaluke na protestima pojavljivao samo kako ne bi "pročitali" da je Dodikov.

- Sve što je uradio meni nije bitno, ali to što je svakog iz gradske uprave ili PDP-a ko je meni malo uljudnije rekao dobar dan, maltretirao, mobingovao, šikanirao, sklanjao, to je veće nedopustivo. O kome god da se radi. A radi se o većem broju ljudi. To je bolest i patološka mržnja prema meni. Nije bitna percepcija kako kaže Stanivuković, bitna je istina. Istina se neće zaustaviti. Ni sto  Dodika tu neće pomoći. Јer on jeste na zalasku, a ja imam snage više nego ikad da se borim protiv svakog novog Dodika koji se pojavi. Kako god da se zvao - napisala je Trivićeva.