latinica  ћирилица
20/11/2022 |  11:00 | Autor: RTRS

Stevandić: Pripadnici MUP-a Srpske bili su i ostali garant bezbjednosti svih građana

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, u ime Narodne skupštine i u svoje ime, čestitao je ministru unutrašnjih poslova Srpske Draganu Lukaču i direktoru Policije Srpske Siniši Kostreševiću Krsnu slavu MUP-a - Svetog arhanđela Mihaila, saopšteno je iz NSRS.
Nenad Stevandić - Foto: SRNA
Nenad StevandićFoto: SRNA

- Vama, vašim saradnicima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske upućujem srdačne čestitke povodom Krsne slave Svetog arhanđela Mihaila, sa željom da nastavite da čuvate mir i bezbjednost Republike Srpske - naveo je Stevandić u čestitki.

Predsjednik NSRS je istakao da je obilježavanje Krsne slave prilika da se sa ponosom i poštovanjem sjetimo i odamo počast svim pripadnicima MUP-a, koji su u odbrambeno-otadžbinskom ratu dali živote za stvaranje Republike Srpske i odbranu slobode srpskog naroda.

- Pripadnici MUP-a i Policije Srpske, ličnim zalaganjem, posvećenošću i, odgovornim i profesionalnim radom bili su i ostali garant bezbjednosti svih građana Srpske i zaštite ustavnog poretka. Ponosni smo na našu modernu, profesionalnu i odgovornu Policiju, koja je uvijek uz svoj narod i svoju Republiku Srpsku - dodaje se u čestitki predsjednika NSRS.

Stevandić je i povodom Dana Visoke škole unutrašnjih poslova svim polaznicima ove ustanove i njihovim nastavnicima uputio čestitke i poželio im uspješan rad u budućnosti. 

- Јoš jednom svim pripadnicima MUP-a želim srećnu Krsnu slavu, mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu - navedeno je u čestitki predsjednika NSRS.