latinica  ћирилица
20/11/2022 |  15:22 ⇒ 15:22 | Autor: RTRS

Dodik sutra na obilježavanju slave MUP-a i otvaranju zgrade Ustavnog suda

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće sutra u Banjaluci obilježavanju krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila i otvaranju zgrade Ustavnog suda Srpske.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik će prisustvovati obilježavanju krsne slave MUP-a Srpske u Centru za obuku u Zalužanima, najavljeno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Prema protokolu, obilježavanje krsne slave MUP-a Srpske počeće u 9.00 časova služenjem parastosa poginulim pripadnicima MUP-a i osveštanjem slavskog kolača i žita u Spomen-crkvi Svetog arhangela Mihaila u Centru za obuku MUP-a Srpske u Zalužanima, najavljeno je iz resornog ministarstva.

U 11.00 časova biće obilježen početak obuke 25. klase kadeta Policijske akademije i potpisani ugovori sa kadetima u Centru za obuku, dok je u 11.30 časova planirano osveštanje i otvaranje novoizgrađenih objekata Policijske akademije, te novog objekta Centra za obuku koji je sagrađen za potrebe Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije u Centru za obuku.

Svečano otvaranje zgrade Ustavnog suda Republike Srpske najavljeno je u 13.00 časova.