latinica  ћирилица
21/11/2022 |  19:44 | Autor: SRNA

SNSD: Postignut istorijski rezultat - dobili 36.000 glasova podrške građana

Gradski odbor SNSD-a Banjaluke saopštio je danas da je na opštim izborima ostvario istorijski rezultat jer su dobili 36.000 glasova podrške građana Banjaluke.
SNSD Banjaluka - Foto: Twitter
SNSD BanjalukaFoto: Twitter

- Sedam naših članova postali su narodni poslanici koji će u Narodnoj skupštini Republike Srpske braniti stavove, želje i potrebe našeg naroda - istakli su iz banjalučkog odbora SNSD-a.

Iako su postigli zavidan rezultat, iz Gradskog odbora su poručili da to ne znači da će prestati sa radom jer se nastavljaju okupljati i širiti svoje članstvo.

- Cilj nam je zajedništvo, uspjeh Banjaluke, zadovoljstvo građana prije svega, jak SNSD, ali i nepobjediva Republika Srpska -  poručili su Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Zasluge za postignuti uspjeh, u banjalučkom odboru SNSD-a objašnjavaju činjenicom da je ova organizacija iznutra reformisana, reorganizovana i posložena, da se radilo u kontinuitetu, novima ljudima je data prilika, članstvo se širilo, a partija je postala otvorena za nove ideje, prijedloge i rješenja.

U prilog tome, dodaju, ide i činjenica da je oformljeno 27 stručnih savjeta u kojima aktivno učestvuje i radi više od 700 visokoobrazovanih ljudi, te ističe da su svi oni dali bitan doprinos u kreiranju politika i strateških smjernica za djelovanje Gradske organizacije SNSD-a.

- Rezultat ovog rada sadržan je u Zborniku politika pod nazivom "Naša nova Banjaluka" i to je dokaz da Gradski odbor SNSD-a Banjaluke ima intelektualnu stručnu snagu i čvrsto stoji uz svoj narod i svoju Republiku Srpsku - zaključeno je u saopštenju ovog odbora.