latinica  ћирилица
25/11/2022 |  08:48 ⇒ 11:56 | Autor: RTRS

Stevandić uputio čestitku povodom 60 godina Elektrotehničkog fakulteta

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uputio je danas, u ime Narodne skupštine i u svoje ime, čestitku dekanu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Zoranu Đuriću povodom 60 godina fakulteta.
Nenad Stevandić - Foto: SRNA
Nenad StevandićFoto: SRNA

- Vama, profesorima, studentima i svim zaposlenima na fakultetu čestitam veliki jubilej – šest decenija rada, uz želju da nastavite da razvijate Elektrotehnički fakultet, jednu od najboljih i najuglednijih visokoobrazovanih institucija u zemlji i regionu - naveo je Stevandić u čestitki.

Predsjednik Narodne skupštine je istakao da je Elektrotehnički fakultet, zahvaljujući znanju i zalaganju eminentnih profesora, te kvalitetnim nastavno-naučnim programom i istraživačkim radom, odškolovao generacije diplomiranih inženjera elektrotehnike.

- Odškovali ste generacije vrhunskih stručnjaka koji su dali ogroman doprinos razvoju informatičkog društva i uspostavljanju savremenih elektroenergetskih, telekomunikacionih i informacionih sistema u Republici Srpskoj. Čestitam Vam Dan fakulteta i želim mnogo uspjeha u daljem obrazovnom, naučnom, inovativnom i istraživačkom radu! - naveo je Stevandić.