latinica  ћирилица
27/11/2022 |  10:12 ⇒ 14:53 | Autor: SRNA

Vučić: Ponosan sam što smo uspjeli da sačuvamo mir

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan što je sačuvan mir i da je zahvalan srpskom narodu na Kosovu i Metohiji što se i dalje bori za budućnost.
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC) -
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC)

- Ponosan sam što smo u nedjelji za nama uspjeli da saučuvamo mir. Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, poslije decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za djecu, za našu budućnost - naveo je Vučić na Instagramu.

Vučić je zahvalio Srbima na Kosovu i Metohiji "što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetinja za koju se bori veća od svake prijetnje i nepravde koju stave pred Srbiju".

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Naša pobjede prošle nedjelje bila je nova njemačka fabrika u Pančevu. Pobjede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posjete predsjednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvijek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge - naveo je Vučić.