latinica  ћирилица
30/11/2022 |  08:49 ⇒ 09:01 | Autor: RTRS

Kod lica pronađena marihuana

Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad 29. novembra 2022. godine lišili su slobode lice inicijala M.Ј. iz Šipova zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.
Marihuana - Foto: RTRS
MarihuanaFoto: RTRS

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Mrkonjić Grad su na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad izvršili pretres porodične kuće i pomoćnih objekata u opštini Šipovo koje koristi osumnjičeno lice M.Ј. iz Šipova.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta jedna pvc vrećica u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, navodi se u saopštenju.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.