latinica  ћирилица
30/11/2022 |  18:52 ⇒ 20:08 | Autor: RTRS

"Autoputevi Republike Srpske" - popust na cijenu TAG uređaja (VIDEO)

"Autoputevi Republike Srpske" prvog oktobra pokrenuli su tromjesečnu akciju popusta na cijenu TAG uređaja, kao i na dopunu korisničkog računa s ciljem povećanja broja korisnika elektronske naplate putarne na auto-putevima u Srpskoj.
Auto-put - Foto: RTRS
Auto-putFoto: RTRS

Korisnici umjesto dosadašnjih 40 ovaj uređaj mogu kupiti za 20 KM, a pri dopuni korisničkog računa ostvaruju popust od 20 umjesto dosadašnjih 15 odsto.

Brži protok vozila bez zaustavljanja na naplatnim kućicama, samo je jedan od benifita TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine.

Za prvih mjesec dana akcije, prodato je 3.400 uređaja. Slobodan Živanić često se vozi Auto-putem "9. januar" na relaciji od Prnjavora do Banjaluke, o kupovini TAG uređaja razmišljao je i ranije, pa je akcija, došla u pravi čas.

- Moram reći da je isplativa opcija kupovine TAG uređaja, prilikom kupovine istog dobio sam 50 odsto popusta, a i prilikom dopune dobio sam popust od 20 odsto. Pored toga, štedim i vrijeme - kaže Živanić.

Firme sa pet i više vozila koje imaju TAG uređaje mogu fakturu dobiti na kraju mjeseca i na osovu potrošnje, platiti račun. 

Opširnije u videu: