latinica  ћирилица
01/12/2022 |  09:03 ⇒ 09:10 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u javnim službama

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u javnim službama Republike Srpske po hitnom postupku, te Prijedlog zakona o podršci nezaposlenom roditelju četvoro i više djece u Republici Srpskoj.
Vlada Republike Srpske - Foto: Twitter
Vlada Republike SrpskeFoto: Twitter

Biće razmatrani i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti kulture Republike Srpske po hitnom postupku, Prjedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u Republici Srpskoj, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Ministri će razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Republike Srpske po hitnom postupku, te Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda Republike Srpske.

Na dnevnom redu sjednice Vlade su i Informacija o realizaciji programa razvoja sporta Republike Srpske za 2021. godinu, sa prijedlogom zaključka, Informacija o stanju u oblasti slobodnih zona u Republici Srpskoj, sa pijedlogom zaključka, Informacija o stranim direktnim investicijama i programu postinvesticione podrške u Republici Srpskoj, sa prijedlogom zaključka.

Vlada će razmatrati i Informaciju o stanju u Registru podsticaja Republike Srpske, sa prijedlogom zaključka, Informaciju o zaključcima Komisije za evropske integracije u procesu izrade programa integrisanja BiH u EU, sa prijedlogom zaključka, te Informaciju o aktivnostima na obezbjeđenju uslova za početak zimske turističke sezone 2022-2023. godine na Јahorini, sa prijedlogom zaključka.