latinica  ћирилица
02/12/2022 |  13:21 | Autor: RTRS

KKI Vrbas za vikend u Beogradu: Žele nove pobjede u NLB ligi

Košarkaški klub invalida Vrbas u nedjelju, 4. decembra odigraće dvije utakmice u Beogradu u okviru drugog turnira Regionalne NLB lige. Prvi rival biće im ekipa Zagreba (početak u 13.15 časova), dok će od 16.45 časova igrati protiv domaćeg tima Singidunum Crvena Zvezda, a oba duela se igraju u dvorani "Aleksandar Nikolić".
KKI Vrbas - Foto: RTRS
KKI VrbasFoto: RTRS

- Iako ćemo i ovog puta biti oslabljeni, jer imamo problema sa povredama, ipak se nadamo novim pobjedama. Biće izuzetno naporno u jednom danu odigrati dvije teške utakmice, prvu sa Zagrebom, a neće biti nimalo lako sa domaćim sastavom. I pored svega toga ubijeđen sam da smo kvalitetniji i da ćemo nastaviti sa uspješnom serijom dobrih rezultata u tekućoj sezoni - izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida Vrbas čiji su igrači nedavno osvojili jesenju titulu Premijer ligi BiH bez izgubljene utakmice.

Parovi drugog turnira: KK OSI Paramont - KKK Singidunum Crvena Zvezda (11.30), KKI Vrbas - KKI Zagreb (13.15), KKI Zagreb - KK OSI Paramont (15), KKK Singidunum Crvena zvezda - KKI Vrbas (16.45).

Za kraj dodajmo da su u KKI Vrbas nedavno poslali prijavu igrača za nastup u Evropa kupu koji će se od 9. do 12. marta 2023. godine odigrati u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.