latinica  ћирилица
02/12/2022 |  17:55 ⇒ 18:32 | Autor: RTRS

Uoči praznika popunjeni smještajni kapacijeti u najvećem gradu Srpske (VIDEO)

Praznična sezona u najveći grad Srpske vratila je zavidne statističke podatke kada je u pitanju broj najavljenih turista. Smještajni kapaciteti u većini hostela i hotela popunjeni su mjesecima unazad, a Banjaluka se ponovo našla u top 10 svjetskih turističkih destinacija.
Banjaluka - Foto: RTRS
BanjalukaFoto: RTRS

Krajiška ljepotica svojim primamljivim turističkim aranžmanima i ponudama nije razočarala ni ove godine. Svjedok tome su većinom popunjeni smještajni kapaciteti.Povećanje broja turista u Banjaluci omogućio je i aerodrom u Mahovljanima. 

Mjesto više tražilo se u banjalučkim hostelima. Zainteresovani posjetioci nisu gubili vrijeme, pa su svoj smještaj rezervisali mjesecima ranije.

Slična situacija je i u hotelima. Kapaciteti su odavno popunjeni.

Grad Banjaluka domaćin je velikog broja manifestacija, koncerata i događaja. U cilju što adekvatnije promocije najvećeg grada Srpske, praznična sezona već je uveliko počela.

Banjalučani, kao i brojni turisti koji će Novu godinu dočekati u jednom od najljepših gradova Srpske, imaće priliku da uživaju veseleći se sa mnogobrojnim izvođačima. Neće manjkati ni izuzetnih gastronomskih ponuda, koje su karakteristične za naš lijepi grad.