latinica  ћирилица
02/12/2022 |  20:44 ⇒ 03/12/2022 | 07:39 | Autor: RTRS

Ubijen muškarac u Banjaluci; Blokirani izlazi iz grada (VIDEO)

Na benzinskoj pumpi u banjalučkom naselju Borik, kod Tržnog centra Merkator, pronađeno je tijelo muškarca.
Ubistvo u Banjaluci - Foto: RTRS
Ubistvo u BanjaluciFoto: RTRS

Kako saznajemo, tijelo muškarca pronašao je radnik pumpe, a na mjesto događaja izašli su policija i Hitna pomoć. Policija obezbjeđuje mjesto događaja i ne dozvoljava nikome da priđe.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je mladić A.B. (28) nasmrt izboden.

Banjalučkoj Policijskoj upravi prijavljeno je večeras da se kod benzinske pumpe na Bulevaru srpske vojske u Banjaluci nalazi tijelo muškarca.

- Policijskoj upravi Banjaluka oko 19.40 sati prijavljeno je da se na benzinskoj pumpi nalazi lice koje ne daje znake života. Postupajući po prijavi službenici su izašli na mjesto događaja i pronašli muško lice koje ne daje znake života - potvrđeno nam je u PU Banjaluka.

Policija preduzima sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ove prijave. Takođe su blokirani izlazi iz grada, a policijski službenici naoružani dugim cijevima pretresaju vozila u više naselja.

U pojedinim medijima se pojavio uznemirujući video snimak sa nadzornih kamera, na kojem se vidi kako jedan mladić trči za drugim koji je vidno povrijeđen. Nakon toga on pada na zemlju, nakon čega mu drugi mladić nekoliko puta nanosi povrede nožem.