latinica  ћирилица
03/12/2022 |  19:02 ⇒ 19:03 | Autor: RTRS

Uhapšen razbojnik koji je opljačkao benzinsku pumpu u Gradišci (FOTO)

Lice čiji su inicijali D.I. uhapšeno je zbog sumnje da je protekle noći prijeteći pištoljem ukralo 1.770 KM od radnika benzinske pumpe u Gradišci.
Policijska uprava Gradiška -
Policijska uprava Gradiška

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da su pripadnici te uprave identifikovali i lišili slobode lice D.I. iz Gradiške, osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Gradiška oko 3.30 časova prijavljeno da je to krivično djelo izvršilo nepoznato lice nad radnikom benzinske pumpe u Ulici Avde Ćuka.

- Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.I. koje se sumnjiči da je prijetnjom upotrebe vatrenog oružja - pištolja, od radnika otuđilo novac u iznosu od oko 1.770 KM - ističe se u saopštenju.

Foto: PU Gradiška

Iz policije dodaju da su pronađeni novac, pištolj, garderoba, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da budu preduzete mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da u redovnoj proceduri protiv lica D.I. bude podnesen izvještaj za izvršeno krivično djelo.