latinica  ћирилица
06/12/2022 |  12:28 ⇒ 12:31 | Autor: SRNA

Vučić se sastao sa Makronom i Orbanom (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u odvojenim sastancima na marginama Samita EU - Balkan u Tirani sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom i premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.
Vučić i Makron (Foto: buducnostsrbijeav) - Foto: Instagram
Vučić i Makron (Foto: buducnostsrbijeav)Foto: Instagram

Vučić je na Instagram nalogu naveo da je imao srdačan susret sa Makronom sa kojim je razmijenio mišljenja o aktuelnim globalnim pitanjima, ali i o povezivanju zapadnog Balkana sa EU i evropskom putu Srbije.

- Razgovarali smo i o regionalnoj stabilnosti, a ja sam ponovio dosljednu posvećenost Srbije očuvanju mira i dijalogu, kao jedinom načinu za rješavanje svih pitanja - napisao je Vučić.

On je naveo da je na sastanku sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom razgovarano o zajedničkim planovima i projektima, globalnim kretanjima i o razvoju situacije u regionu, uz dogovor da se što prije ponovo sastanu.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Odličan razgovor sa prijateljem Orbanom o zajedničkim planovima i projektima, globalnim kretanjima i o razvoju situacije u regionu, uz dogovor da se što prije ponovo sastanemo - istakao je Vučić.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)