latinica  ћирилица
07/12/2022 |  10:03 ⇒ 10:04 | Autor: Agencije

Ronaldo demantovao da je potpisao ugovor sa Al Nasrom

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo demantovao je da je potpisao ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije Al Nasrom, prenose britanski mediji.
Kristijano Ronaldo (Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena) -
Kristijano Ronaldo (Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena)

Španska Marka je prije nekoliko dana objavila da je će Ronaldo od prvog januara naredne godine nastaviti karijeru u Al Nasru, a navodno je potpisao višegodišnji ugovor po kome će zarađivati 200 miliona evra po sezoni.

Portugalija je sinoć izborila plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru, pošto je pobijedila Švajcarsku 6:1, a Ronaldo je ušao u igru tek u 74. minutu.

Portugalski fudbaleri su po završetku meča slavili sa navijačima, a Ronaldo je ranije otišao u svlačionicu. Novinari su pitali kapitena portugalske reprezentacije da li je potpisao ugovor sa Al Nasrom.

- Ne, to nije istina - kratko je odgovorio Ronaldo, a onda je poželio legendarnom brazilskom fudbaleru Peleu da što pre ozdravi.

Ronaldo se potom oglasio na društvenim mrežama.

- Nevjerovatan dan za Portugaliju, istorijski rezultat na najvećem svjetskom takmičenju. Sjajan igra ekipe koja je puna talenata i mladosti. Naša reprezentacija zaslužuje sve čestitke. San je i dalje živ. Idemo do kraja - napisao je Ronaldo na Instagramu.

On je trenutno bez angažmana, pošto je uoči početka Mundijala raskinuo ugovor sa Mančester Јunajtedom.