latinica  ћирилица
09/12/2022 |  17:00 | Autor: TANЈUG

Ivanović pred Mornar: Izvanredni su, biće teško

Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović uoči utakmice protiv Mornara u ABA ligi.
Duško Ivanović (Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY, ilustracija) -
Duško Ivanović (Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY, ilustracija)

Crveno-bijeli sutra od 18 časova dočekuju ekipu iz Bara u 10. kolu regionalnog takmičenja, manje od 48 časova nakon pobjede protiv Partizana u Evroligi.

- Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje - rekao je za klupski sajt trener crveno-bijelih od čijeg dolaska na klupu ekipa ima osam uzastopnih pobjeda.

Kapiten Zvezde Branko Lazić ističe da ekipu čeka težak posao.

- Osvježićemo se i spremni dočekati utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kome ćemo odigrati čak četiri za sedam dana. Pozivam naše navijače da bez obzira na smanjen kapacitet hale u subotu, dođu i pruže nam podršku - rekao je Lazić.

Nakon subotnje utakmice protiv Mornara ekipu Crvene zvezde očekuje duplo kolo Evrolige i dueli sa Žalgirisom i Armanijem u Beogradu, 13, odnosno 15. decembra.