latinica  ћирилица
10/12/2022 |  14:21 ⇒ 22:01 | Autor: RTRS

Cvijanović: Sastanak sa "osmorkom" pokazao efikasnost (VIDEO)

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je sastanak delegacije SNSD-a sa "osmorkom" o formiranju vlasti na nivou BiH pokazao efikasnost i namjeru da se radi konstruktivno u narednom periodu.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Cvijanovićeva je rekla da je potrebno ubrzano raditi na stvarima za koje postoji saglasnost te da na današnjem sastanku nije bilo riječi o personalnim rješenjima.

- Nismo se bavili podjelom resora i personalnim rješenjima i to su stvari kojima će se na ozbiljan način baviti svi učesnici koji će formirati Savjet ministara na jednom od naših sastanaka za koji vjerujemo da ćemo imati tek krajem sljedeće sedmice - rekla je Cvijanovićeva.

Izrazila je zadovoljstvo što se ne insistira na stvarima za koje ne postoji saglasnost, već na pitanjima kao što su infrastruktura, energetika, stanje budžeta, demografije i obrazovanja.

Prema njenim riječima, teme su bile opšte stvari i politike, te namjere koje vlasti treba da sprovode realizujući određene projekte.

Cvijanovićeva je rekla da je dio radne grupe koja će u budućnosti moći da razradi određena pitanja koja su od životnog interesa.