latinica  ћирилица
14/12/2022 |  18:56 ⇒ 20:24 | Autor: RTRS

Promocija sabranih djela Milorada Dodika - putokaz koji treba slijediti (FOTO/VIDEO)

U Centru za kulturu i obrazovanje u Laktašima je održana promocija sabranih djela Milorada Dodika.
Sabrana djela Milorada Dodika - Foto: RTRS
Sabrana djela Milorada DodikaFoto: RTRS

Radi se o kompletu knjiga od pet dijelova u kojima su sabrani Dodikovi govori, koji predstavljaju putokaz koji treba slijediti Srpska u budućnosti.

Glavna poruka knjiga je da bez srpske države nema slobode za srpski narod.

- Objavljivanjem ovih sabranih djela u godini koja je veoma bitna za Republiku Srpsku želimo još jednom da stavimo do znanja da je Srpska ove godine pobijedila i da su to tako željeli i htjeli njeni građani - rekao je priređivač ovih knjiga Milan Ljepojević.



Razvojni put Republike Srpske od njenog formiranja pa do danas, komentari, fotografije i govori predjsednika Srpske koji su obilježili kampanju SNSD-a u posljednjih 10 godina, ispisani su na stranicama sabranih djela autora Milorada Dodika.

SNSD svoj politički put započeo je u Laktašima prije 25 godina.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić istakao je značaj ovih knjiga koje svjedoče koliko je Dodik ulagao napore da štiti Republiku Srpsku.

Foto: SRNA

- U SNSD-u sam već 20 godina i svaki dan učim nove stvari, tako da se i iz ovih knjiga može naučiti mnogo toga. Јer, politika je takva, kada pomislite da sve znate, vidite da ima još mnogo toga za usavršavanje - rekao je Bojić.

Djela predstavljaju savremeno naučno dostignuće koji prema riječima autora treba da se uvrste u literaturu na visokoškolskim ustanovama. Na proljeće naredne godine, planirano je šesto izdanje knjige.