latinica  ћирилица
24/01/2023 |  13:39 ⇒ 13:41 | Autor: RTRS

Sladoje: Vjerujem u rad policije

Odbornik u Skupštini grada Istočno Sarajevo Aleksandar Sladoje, kojem je rano jutros zapaljeno vozilo, izjavio je Srni da vjeruje u rad policije i da se nada da će počinioci uskoro biti pronađeni, jer je krajnje vrijeme da se nakon nekoliko zapaljenih vozila u Istočnom Sarajevu tome stane u kraj.
Skupština grada Istočno Sarajevo - Foto: RTRS
Skupština grada Istočno SarajevoFoto: RTRS

- Koliko sam upoznat, policija je na tragu počiniocima. Noćas oko 4.00 časa probudila me je eksplozija. Izašli smo napolje i nisam uspio da vidim počinioce - rekao je Sladoje.

Sladoje je naveo da je na njegovom vozilu "mercedes ML" šteta totalna, dok je na vozilu njegovog brata i druga, koji su pored bila parkirana, pričinjena materijalna šteta.

- Ukupna nastala šteta je oko 25.000 KM - rekao je Sladoje.

Na pitanje da li su mu upućivanje prijetnje, Sladoje je naveo da od njegovog izlaska iz DNS-a mirno živi, te da nema nikakvog nagovještaja zašto bi mu neko naudio na ovaj način.

- Ne vidim nikakvu indiciju da bi mi neko ovo učinio, osim ako neko ne vidi moju rodbinsku povezanost sa Nenadom Nešićem i to što sam bio u DNS-u. Ali, nisam više u toj stranci - rekao je Sladoje podsjećajući da je i Predragu Nešiću takođe zapaljeno vozilo.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da nakon izvršenog uviđaja, policija preduzima mjere i radnje na pronalasku izvršioca.