latinica  ћирилица
25/01/2023 |  13:44 ⇒ 20:15 | Autor: Agencije

Vučić: Pojaviću se u Narodnoj skupštini i odgovarati na sva pitanja (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponudio razgovor i konsultacije svim političkim akterima kako bi ih upoznao sa svime sa čime se Srbija suočava, ali da su pojedini to odbili i najavio da će se pojaviti u Narodnoj skupštini kako bi odgovarao na sva pitanja.
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg) -
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg)

U video poruci objavljenoj na Instagram nalogu Vučić je naglasio da je prije dva dana rekao istinu o svim problemima sa kojima se Srbija suočava po pitanju KiM.

- Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam kako i koliko smo se borili i kako namjeravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju - naveo je Vučić.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

On je dodao da je ponudio svim političkim akterima razgovor i konsultacije kako bi se upoznali sa pritiscima i svime sa čime se Srbija suočava.

- Rekli su da ne žele da razgovaraju ili bar dobar dio njih ne želi javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko djelovanje. Žao mi je što nisu razumjeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas. Moja obaveza je da poštujući parlament izađem u susret svim njihovim zahtjevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju - poručio je Vučić.

On je uz to napisao da "država Srbija i njeni interesi uvijek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih".

- Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - poručio je Vučić.

Skupština Srbije o Kosovu i Metohiji, kojoj će prisustvovati Aleksandar Vučić, počeće 2. februara, rečeno je Sputnjiku u Predsjedništvu.