mtel
latinica  ћирилица
01/02/2023 |  13:52 | Autor: Agencije

Fudbaleri Zvezde u čast Mihajlovića

Fudbaleri Crvene zvezde proljećni dio sezone nastavljaju u subotu od 16 časova kada će ugostiti Vojvodinu, u utakmici posvećenoj Siniši Mihajloviću.
FK Crvena zvezda - Foto: RTRS
FK Crvena zvezdaFoto: RTRS

U skladu s tim, prvotimci Crvene zvezde će na teren izaći sa podiguntom kragnom na dresu.

Nema sumnje da će biti veliki odziv u subotu, s obzirom da to da su se navijači uželjeli fudbala, ali i da su tradicionalno proljećna otvaranja veoma posjećena.

Prosječno je 18.330 navijača dolazilo na posljednjih 10 otvaranja proljećnog dijela sezone na stadionu "Rajko Mitić", a vjeruje se da će sada brojka biti i veća, s obzirom na to da je ovo utakmica posebnog značaja za sve navijače Zvezde.

U prilog tome da se očekuje veliki broj navijača, ide i činjenica da Zvezda kada je riječ o prvim proljećnim utakmicama ima sve pobjede u 21. vijeku.

Gest igrača u subotu biće samo još jedan pokazatelj da je Siniša Mihajlović jednostavno besmrtan. Ljudski maksimum i pravi primjer zvjezdaša, zbog toga, nikada neće biti zaboravljen i ostaće zauvijek dio svoje Crvene zvezde.

Svoj dolazak na utakmicu su potvrdili Јugović, Binić, Najdoski, Stojanović, Marović, Ljupko Petrović, Vaslijević i Momčilović.