latinica  ћирилица
02/02/2023 |  10:12 ⇒ 10:13 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o postupku restrukturisanja Željeznica Republike Srpske

Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o aktuelnim i otvorenim pitanjima u postupku restrukturisanja "Željeznica Republike Srpske".
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na sjednici Vlade Republike Srpske biće razmatrana i informacija o stanju vodoprivrednih objekata u Srpskoj na područjima koja pripadaju slivu rijeke Save i potrebi nastavka radova na uređenju i sanaciji vodoprivrednih objekata, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Ministri će razmatrati i informaciju o potrebi finansiranja Projekta dogradnje i proširenja sistema protivgradne zaštite Republike Srpske, te informaciju o potrebi finansiranja remonta tehničke opreme za operativne poslove protivgradne zaštite.

Na dnevnom redu je i informacija o realizaciji projekta "Izgradnja i opremanje namjenskog objekta za pružanje zdravstvene zaštite oboljelim od malignih bolesti ЈZU Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske".

Biće razmatrana i informacija o realizaciji Projekta jačanja pripravnosti i reagovanja u vanrednim situacijama finansiranog grant sredstvima posredstvom Svjetske banke.