latinica  ћирилица
02/02/2023 |  10:17 ⇒ 10:47 | Autor: RTRS

Stevandić čestitao rođendan Radija Republike Srpske

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić čestitao je danas 56. rođendan Radija Republike Srpske direktoru Draganu Pajiću, uredniku Informativnog programa Milanu Trbojeviću, urednicima, novinarima i svim zaposlenim na Radiju Republike Srpske.
Nenad Stevandić - Foto: SRNA
Nenad StevandićFoto: SRNA

- U ime Narodne skupštine i svoje ime, čestitam vam 56. rođendan sa željom da slavite još mnogo godina i da ostanete jedan od stubova informativnog sistema Republike Srpske i jedna od najboljih škola novinarstva za sve mlade ljude koji žele da se bave novinarskim poslom - navodi se u čestitki.

Stevandić ističe da je Radio Republike Srpske medij koji više od pola vijeka može da se pohvali profesionalnim i objektivnim radom, kako i principijelnim, objektivnim i odgovornim izvještavanjem o važnim događajima i pojavama iz svih sfera našeg društva, a sve u interesu svojih slušalaca.

- U nadi da ćete ostati objektivna, profesionalna i odgovorna medijska kuća koja pravovremeno i tačno informiše javnost o svim važnim pitanjima, želim Vam mnogo sreće i uspjeha u budućem radu - piše u čestitki predsjednika Narodne skupštine.