latinica  ћирилица
02/02/2023 |  11:14 | Autor: RTRS

Višković: Radio Republike Srpske uvijek tu za svoje slušaoce

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku direktoru Radija Republike Srpske Draganu Pajiću, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima povodom 56 godine rada i postojanja Radija Srpske.
Radovan Višković (Foto: twitter.com/Vlada_Srpske) -
Radovan Višković (Foto: twitter.com/Vlada_Srpske)

- U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, upućujem Vama, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima, najsrdačnije čestitke povodom 56. rođendana Radija Republike Srpske. Sa ponosom smatramo da je vaš radio predstavnik visokih standarda u novinarstvu, sa snažnim kapacitetom za pravovremeno i objektivno informisanje o svim značajnim temama za naše građane - naveo je Višković u čestitki.

On je istakao da dostupnost Radija institucijama i građanima Republike Srpske ukazuje na posvećenost istini i profesionalizmu.

- Nadamo se da ćete nastaviti da nas obavještavate sa objektivnim i edukativnim sadržajem, kao što ste to činili do sada i da će vaša profesionalnost i objektivnost uvijek biti vaša osnovna vrijednost. Posljednjih pet decenija ste dokazali da ste uvijek spremni da budete tu za svoje slušaoce i želim još jednom da vam čestitam i poželim mnogo uspjeha u budućem radu - navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske.