latinica  ћирилица
02/02/2023 |  16:11 ⇒ 18:05 | Autor: RTRS

Vukanović izazvao novi incident u Trebinju (VIDEO)

Novi incident u Trebinju u režiji lidera Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića.
Trebinje: Vukanovićev automobil ispred Gradske uprave - Foto: RTRS
Trebinje: Vukanovićev automobil ispred Gradske upraveFoto: RTRS

Ovog puta parkirao je svoj automobil pred ulaz u zgradu Gradske uprave.

Vukanović je dobio kaznu za nepropisno parkiranje, i krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, a iz Gradske uprave stižu osude ovakvog čina.

Vukanović je oko 11 časova automobil ostavio na samom ulazu u zgradu Gradske uprave, zaključao ga i otišao. Јedino objašnjenje - kratka poruka koja bi trebalo da objasni povod za ovakav čin.

Iz Gradske uprave odmah su obavijestili policiju. Gradonačelnik Mirko Ćurić ogorčen.

- Zamislite osobu koja se odlučila na ovaj potez, šta ona misli o gradu Trebinju, Republici Srpskoj? Po meni to ne može biti osoba koja je psihički stabilna i koja nortmalno razmišlja - istakao je Ćurić.

Dok je vozilo stajalo pred ulazom, nekoliko jaja je doletjelo prema njemu sa okolnih prozora. Policija je sve uredno evidentirala.

Prizor je privlačio pažnju prolaznika, a Vukanović se pojavio nakon nešto više od dva sata. Izjavio je da na ovaj način upozorava gradske vlasti za, kako je naveo, mobing i nezakonito postupanje prema pojedinim pripadnicima vatrogasne jedinice.

- Narod neće da protestuje, građanima je hladno, plaše se, volvo se ne plaši, nije mu hladno, i ja sam ostavio volvo da blokira, ja ću to da platim, mogu da mi napišu kaznu, da me pritvore na sedam dana, ali neka plate i oni drugi koji malteretiraju sirotinju - naveo je Vukanović.

Vukanovića je na kraju odvela policija njegovim automobilom, a saznajemo, Tužilaštvo će ga teretiti za krivično djelo nasilničkog ponašanja.