latinica  ћирилица
07/02/2023 |  14:56 ⇒ 15:00 | Autor: RTS

Ranjeni Boban Đuzić pušten na kućno liječenje

Boban Đuzić, devetnaestogodišnjak ranjen nedavno u napadu nožem u Mogili kod Vitine, otpušten je na kućno liječenje iz bolnice u Pasjanu.
Boban Đuzić (Foto: Kancelarija za KiM) -
Boban Đuzić (Foto: Kancelarija za KiM)

Bobanov otac, Ivica Đuzić potvrdio je za RTS da se Boban zdravstveno osjeća dobro i da će ga ljekari redovno kontrolisati, jer tek treba da mu skinu konce sa dvije ubodne rane.

Đuzićev branilac advokat Vasilije Arsić juče je saopštio da su u policijskoj stanici u Klokotu podnijeli krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloljetnog Albanca Lj.E. iz istog mjesta.

Lj. E. je osumnjičen da je Đuzića prošle nedjelje napao nožem nanijevši mu dvije ubodne rane. Prema navodima Arsića, maloljetnom Albancu Lj. E. određena je mjera kućnog pritovra.

- Boban Đuzić će biti saslušan po izlasku iz bolnice nakon čega ćemo znati koja je mjera prema njemu određena - rekao je Arsić.

Advokat porodice Đuzić podsjeća da iz Tužilaštva još uvijek nema kvalifikaciju krivičnog djela, te da se čeka nalaz ljekara.

Devetnaestogodišnji Boban Đuzić zadobio je dva uboda nožem u predjelu ramena kada su, kako je ispričao, na njega nasrnula tri Albanca.