latinica  ћирилица
09/02/2023 |  10:23 ⇒ 10:25 | Autor: RTRS

Promotivna kampanja Masterkard Atos banke - uštedite 10 KM na jednoj transakciji

Atos banka a.d. Banjaluka i kompanija Masterkard pokrenuli su promotivnu kampanju koja počinje 06. februara 2023. godine i trajaće do kraja mjeseca marta.
Masterkard Atos banke Banjaluka (Foto: Ustupljena fotografija) -
Masterkard Atos banke Banjaluka (Foto: Ustupljena fotografija)

Kako navode iz Banke, prva 2.023 klijenta koji u toku trajanja kampanje, preuzmu svoju novu Masterkard Debit karticu u najbližoj Atos bank poslovnici i obave jednu transakciju, ostvariće povrat u iznosu od 10 KM.

- Važno je napomenuti da se ovo odnosi samo za kartično i onlajn plaćanje, koje nesumnjivo postaje sastavni dio svakodnevnih aktivnosti sve većeg broja građana - saopšteno je iz Banke.

Ističu, da je proces rebrendiranja svih platnih kartica završen, te da je trenutno u toku njihova zamjena, pri čemu se svim klijentima uručuju nove Atos bank platne kartice.

- U pitanju je novi dizajn kartica, koje su od sada u potpuno novom ruhu, prilagođene novom vizuelnom identitetu banke. U okviru promotivne kampanje koju organizujemo sa kompanijom Masterkard, ukoliko posjedujete našu Masterkard Debit karticu, imate mogućnost da nakon preuzimanja rebrendirane kartice, obavite jedno plaćanje, te ostvarite povrat u iznosu od 10 KM - izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Atos banke.

Više informacija o proizvodima i uslugama Atos banke a.možete pronaći OVDЈE.