latinica  ћирилица
09/02/2023 |  17:01 | Autor: B92

Dušan Tadić se vraća u Vojvodinu?

Predsjednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić otkrio je u razgovoru za Tutomerkato da bi karijeru u Novom Sadu mogao da završi Dušan Tadić.
Dušan Tadić (Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER) -
Dušan Tadić (Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER)

Kapiten reprezentacije Srbije je karijeru započeo među "lalama" prije nego što se otisnuo u Holandiju.

- Dušan Tadić je počeo karijeru kod nas. Otišao je prerano da bi ostavio veći trag. Možda bi na kraju karijere mogao da nam pomogne da osvojimo titulu. Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu zatim ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama - rekao je Zbiljić.

Povod za intervju koji je dao italijanskom listu je nova saradnja između Vojvodine i Bolonje – dva kluba koje spaja Siniša Mihajlović.

Zbiljić je otkrio da je cilj kluba da ponovo osvojio titulu, što su posljednji put učinili kada je upravo Mihajlović bio dio tima.

- Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svjetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag - istakao je Zbiljić.