latinica  ћирилица
11/03/2023 |  12:37 ⇒ 19:59 | Autor: RTRS

Srebrenica: Viškoviću uručena Plaketa sa zlatnim grbom opštine (FOTO/VIDEO)

Predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću danas je uručena Plaketa sa zlatnim grbom opštine Srebrenica, najviše opštinsko priznanje.
Višković i Grujičić (foto: Vlada Srpske) -
Višković i Grujičić (foto: Vlada Srpske)

Viškoviću je Plaketa uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine, održanoj povodom Dan opštine Srebrenica, 11. marta.

Njemu je priznanje dodijeljeno za podršu ovoj opštini, za njen ekonomski oporvak, iniciranje i realizaciju mnogih projekata.

Višković je zahvalio za nagradu i izrazio zadovoljstvo jer smatra da je to priznanje ove lokalne zajednice Vladi Republiike Srpske koja nastoji da omoguću ravnomjeran razvoj svih njenih opština.

- Radio sam ispravno, onako kako se od premijera i Vlade očekuje da pomaže svim lokalnim zajednicama. Ovi ljudi su to prepoznali i na neki način obavezali nas da i unarednom periodu budemo servis i stanovnika opštine Srebrenica - rekao je Višković.

Odlukom Skupštine opštine Plaketa sa srebrnim grbom uručena je predsjedniku Skupštine Kantona Sarajevo Elvedinu Okeriću, a Plaketa sa bronzanim grbom "Elektro-Bijeljini".

Nagrade su uručene i drugim dobitnicima opštinskih priznanja.

Obilježavanju Dana opštine i svečanoj sjednici prisustvovao je i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Petko Rankić.