latinica  ћирилица
16/03/2023 |  22:50 ⇒ 17/03/2023 | 14:38 | Autor: RTRS

Dodik: Petrović vuče Bijeljinu u kolaps; Podržavam njegov opoziv

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću da je on greška koja grad vuče u kolaps i podržao njegov opoziv o kojem će se odlučivati na referendumu u nedjelju 19. marta.
Skup koalcijije Pokrenimo Bijeljinu - Foto: RTRS
Skup koalcijije Pokrenimo BijeljinuFoto: RTRS

- Nije Dodik problem u Bijeljini, nego je rješenje, jer više sam ja uradio u ovom gradu nego on. U posljednjih 10 godina od kada sam na vlasti u Bijeljinu je investirano milijardu maraka, a po tome šta ostave iza sebe mjere se političari - rekao je Dodik na velikoj tribini Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu".

U obraćanju građanima od kojih mnogi nisu imali mjesta u prepunoj sali gradskog bioskopa, Dodik je naveo da već može da proglasi pobjedu Koalicije na referendumu i najavio da u Bijeljini slijedi najmasovniji projekat modernizacije putne mreže u gradu.

- Niko brže nije pao nego on - ocijenio je Dodik i dodao da ovaj grad zaslužuje bolje.

      View this post on Instagram

A post shared by Milorad Dodik (@mdodik.official)

On je rekao da politika nikada nije priča "na život i smrt", iako je neki tako shvataju, te naveo da je Petrović ostvario 350 noćenja za svoje saradnike izvan Bijeljine koji su dovedeni uoči referenduma.

- Mi smo ovdje da branimo Bijeljinu i naš način života, a onima koji to ne prihvataju da kažemo da nisu dio ove političke zajednice i da nešto drugo rade u životu - poručio je Dodik.

Lider SNSD-a rekao je da je oko Petrovića okupljena bulumenta koja nema stava, podložna je američkoj i britanskoj administraciji i ocijenio da je Petrović bio u stranim ambasadama više nego on za sav život.