latinica  ћирилица
25/03/2023 |  14:32 ⇒ 17:52 | Autor: RTRS

Miličević: Blef i predstava za domaću javnost

Povodom odluke Vlade Republike Srpske o prekidu saradnje sa ambasadama Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije u BiH zbog miješanja u unutrašnje poslove BiH i antidejtonskog delovanja, v.d. predsjednik Srpske demokratske stanke Milan Miličević rekao je da se radi o još jednom blefu i predstavi za domaću javnost i biračko tijelo, od koje će nažalost najveću štetu imati Republika srpska i njeni građani, saopšteno je iz SDS-a.
Milan Miličević - Foto: Ustupljena fotografija
Milan MiličevićFoto: Ustupljena fotografija

- Vlada Republike Srpske i vladajuća partija ponašaju se kao podvojena ličnost. Tragikomično je da u danu kada Vlada Srpske donosi takvu odluku Cvijanović se nalazi u Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama, pa se postavlja pitanje zašto istog momenta nije sjela u avion i vratila se u Republiku Srpsku? Ona je prije samo nekoliko dana dala odobrenje za održavanje vježbi NATO koji čine i te dvije zemlje - kaže Miličević.

Ističe da sve to govori da se radi o još jednoj u nizu predstava za javnost i obmanjivanju biračkog tijela.

- S ciljem predstavljanja SNSD-a kao patriota koji se suprotstavljaju najvećoj sili svijeta, a u praksi se ponašaju suprotno i veoma ponizno - zaključio je Miličević.