latinica  ћирилица
27/03/2023 |  13:23 ⇒ 14:50 | Autor: RTRS

Muzički spektakl u Banjaluci; "Plan B FEST" okuplja najveće regionalne rokenrol izvođače

Humanitarna fondacija "Plan B"+ predstavlja "Plan B FEST", koji će se održati u Banjaluci, 21. i 22. aprila 2023. godine uz nastupe nekih od najvećih regionalnih rokenrol izvođača ikada!
Plan b fest u Banjaluci - Foto: Ustupljena fotografija
Plan b fest u BanjaluciFoto: Ustupljena fotografija

- Plan B Fondacija nastala je kao rezultat saradnje muzičara sa ciljem da njene aktivnosti budu usmjerene na muzičare, muzičku afirmaciju, njegovanje dobrog zvuka i očuvanje regionalne muzičke scene. U tom duhu, sa ponosom, predstavljamo Plan B FEST, koji će se održati 21. i 22. aprila ove godine, na banjalučkoj tvrđavi Kastel - saopšteno je iz Fondacije.

Prvog festivalskog dana u petak, nastupiće Bajaga i Instruktori uz specijalnog gosta iz legendarne ЈU Grupe Dragog Јelića, Riblja Čorba i Dejan Cukić i Spori Ritam Bend.

Drugo festivalsko veče u subotu, rezervisano je za premijerni i eksluzivni zajednički nastup najpoznatijeg violiniste sa ovih prostora, Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih doktora sa ovih prostora, dr Neleta Karajlića pod nazivom Rock El Clasico, Generaciju 5 i Vlatko Stefanovski Trio.

- Ne propustite istinski muzički spektakl koji će uz Srpska Open, teniski ATP250 turnir - najveći sportski događaj u istoriji Republike Srpske, učiniti Banja Luku epicentrom najznačajnijih regionalnih dešavanja. S obzirom da se u grad na Vrbasu očekuje dolazak većeg broja posjetilaca, za ulaznicama za Plan B FEST već sada vlada veliko interesovanje - ističu iz Fondacije.

Ulaznice za prvi Plan B FEST po cijeni od 25 za jedno festivalsko veče, odnosno 40KM za obe večeri, dostupne su na prodajnom mjestu na Trgu Krajine u Banjaluci i putem online tiket servisa Kupikartu.ba.

U slučaju loših vremenskih prilika festival se seli u banjalučku sportsku dvoranu Borik.