latinica  ћирилица
28/03/2023 |  11:38 | Autor: SRNA

Šulić: Kreirati poslovni ambijent s ciljem rasta privrednih pokazatelja

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je primarno opredjeljenje Vlade Srpske i resornog ministarstva kreiranje privrednog ambijenta koji će voditi stalnom rastu privrednih pokazatelja i rezultata.
Denis Šulić - Foto: RTRS
Denis ŠulićFoto: RTRS

Šulić je danas razgovarao sa predsjednikom Privredne komore Srpske Perom Ćorićem, a na sastanku je dogovoreno da predstavnici Komore, u skladu sa ranijom praksom, i u narednom periodu uzmu aktivno učešće u kreiranju svih dokumenata i projekata ovog ministarstva, saopšteno je iz resornog mnistarstva.

Šulić i Ćorić razgovarali su i o prethodnoj saradnji i realizovanim projektima Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske sa posebnim osvrtom na projekte promocije domaćih proizvoda kroz kampanje "Najbolje iz Srpske" i "Naše je bolje", te projekat turističkih vaučera i kampanju "Doživi Srpsku".

Sagovornici su potvrdili da je dosadašnja saradnja realizovana na zavidnom nivou i na zadovoljstvo svih uključenih strana, te izrazili opredijeljenost da ovakva praksa bude nastavljena i u narednom periodu.