latinica  ћирилица
29/03/2023 |  11:21 ⇒ 11:30 | Autor: RTRS

Upravljajte poslovnim finansijama bilo kada i bilo gdje uz Adiko biznis mobilnu aplikaciju

Adiko poslovni klijenti više neće morati samo iz kancelarije da vode svoje poslovne finansije, jer je Adiko banka Banjaluka klijentima omogućila Adiko biznis mobilnu aplikaciju.
Adiko banka - Foto: Ustupljena fotografija
Adiko bankaFoto: Ustupljena fotografija

Sa ovom aplikacijom klijenti mogu, bilo kada i bilo gdje, sami da upravljaju finansijskim poslovanjem svoje kompanije. Iz Adiko banke Banjaluka ističu da uz ovu aplikaciju poslovni klijenti ostvaruju brojne pogodnosti, uz koje će olakšati svoje poslovanje, uštedjeti vrijeme i novac.

- Tržište i poslovanje se osavremenjuju velikom brzinom, a Adiko kao digitalna banka prati taj tempo, nastojeći poslovnim klijentima da omogući jednostavno i sigurno bankarstvo u svakom momentu. Uz Adiko biznis mobilnu aplikaciju poslovni klijenti od sada mogu da ostvare povoljnije naknade za izvršenje uplata, a osim toga svojim finansijama upravljaju kad god žele i gdje god da se nalaze. Uz ovu mobilnu aplikaciju je moguća kontrola troškova uz pregled stanja i prometa, otplatnih planova, pregled kartica, transakcija, ali i brojne dodatne olakšice u rukovođenju finansijama - naveo je Duško Prešić, direktor Odjela prodaje za pravna lica u Adiko banci Banjaluka.

Poslovni klijenti koji instaliraju aplikaciju Adiko biznis Banjaluka do 15. septembra 2023, biće oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za prvih šest mjeseci korišćenja mobilne aplikacije.

Adiko biznis Banjaluka aplikaciju je moguće instalirati na svim Android, IOS i Huaveji uređajima, a svi zainteresovani aplikaciju mogu da ugovore u najbližoj Adiko poslovnici.

Više informacija o funkcionalnostima Adiko biznis mobilne aplikacije saznajte putem LINKA, a za sva pitanja pozovite Adiko kontakt centar na 051/951-000.