latinica  ћирилица
31/03/2023 |  12:38 ⇒ 05/04/2023 | 09:59 | Autor: RTRS

Otvorena nova Nestro benzinska stanica u Mostaru (VIDEO)

Kompanija Nestro petrol otvorila je novu benzinsku stanicu na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, na adresi Vrapčići bb, a koja je ujedno i prva na području grada Mostara!
Nestro - Foto: Ustupljena fotografija
NestroFoto: Ustupljena fotografija

Benzinska stanica Mostar je još jedan Nestro maloprodajni objekat koji pripada premium kategoriji, što znači da su svi radovi na adaptaciji izvršeni u skladu sa najvišim ekološkim i tehničkim standardima. Objekat su otvorili Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrola, i gradonačelnik Mostara, Mario Kordić.

Povodom otvaranja nove benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor Nestro petrola kaže da svake godine u proces razvoja maloprodajne mreže ulažu oko dva miliona evra.

- Zadovoljstvo naših potrošača nam je na prvom mjestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge. Takođe bih naglasio da će na ovom objektu zaposlenje pronaći i novih deset radnika - Kaže Safin.

Nestro maloprodajni objekat u Mostaru u potpunosti je usmjeren na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a povodom otvaranja nove stanice za snabdjevanje gorivom, kompanija Nestro petrol je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače:

- Na dan otvaranja prvih 30 kupaca dobilo je gorivo u vrijednosti od 50 KM;
- Snižene cijene svih naftnih derivata;
- Gratis kafa tokom prvih mjesec dana rada, te druge brojne pogodnosti.

U cilju podrške lokalnoj zajednici, Nestro petrol je povodom otvaranja BS Mostar, Centru za djecu sa posebnim potrebama "Los Rosales", donirao karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM.

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, poželio je dobrodošlicu i uspješan rad Nestro petrolu i potvrdio da je ovo vrlo značajna investicija.

- Radi se o respektabilnoj kompaniji koja postavlja visoke standarde u ovom segmentu privrede. Drago mi je da je ova benzinska pumpa napravljena po najvišim standardima s obzirom da se nalazi u jednom specifičnom dijelu grada na ulazu u Mostar - rekao je Kordić i dodao da će biti srećni ako Nestro nastavi širiti svoje kapacitete i samim tim otvarati nova radna mjesta.

Kako navode iz ove kompanije, na savremeno opremljenoj Nestro benzinskoj stanici Mostar, potrošačima je 24 časa dnevno na raspolaganju širok asortiman proizvoda, te su uz kvalitetna goriva, dostupna i motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriča, auto-kozmetika i bogat izbor dopunskih proizvoda.