latinica  ћирилица
18/04/2023 |  15:45 ⇒ 19:23 | Autor: RTRS

Cvijanović: Nemjerljiv doprinos RTRS-a afirmaciji i jačanju Srpske

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, povodom 31 godine postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske uputila je čestitku generalnom direktoru Dijani Milanković, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u našoj medijskoj kući.
Željka Cvijanović - Foto: SRNA
Željka CvijanovićFoto: SRNA

- Zahvaljujući objektivnom i pravovremenom izvještavanju, te bogatim i raznovrsnim programskim sadržajima o različitim temema, ovaj medij daje nemjerljiv doprinos afirmaciji i jačanju Republike Srpske - navela je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je ova medijska kuća, držeći se principa profesionalizma i društvene odgovornosti, u proteklim decenijama stekla ugled pouzdanog, prepoznatljivog i kredibilnog javnog servisa, na ponos svih u Republici Srpskoj.

- U uvjerenju da ćete, u najboljem interesu i na dobrobit javnosti, nastaviti da održavate visoke standarde novinarske profesije, želim vam puno uspjeha u daljem radu, što veću gledanost, kadrovsko jačanje i tehničko osavremenjavanje - navodi se u čestitki srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH.

Radio-televizija Republike Srpske obilježiće sutra 31 godinu postojanja.