latinica  ћирилица
21/05/2023 |  17:22 ⇒ 20:16 | Autor: SRNA

Prijavljena dva požara u Zvorniku, u jednom stradao muškarac, tri lica povrijeđena

Policijskoj stanici Zvornik jutros su prijavljena dva požara na porodičnim kućama u zvorničkom naselju Ulice, a u jednom od njih je smrtno stradao muškarac, dok su tri lica povrijeđena, saopšteno je iz Policisjke uprave Zvornik.
Požar - Foto: RTRS
PožarFoto: RTRS

U požaru, prijavljenom oko 2.30 časova, koji je zahvatio porodičnu kuću lica čiji su inicijali S.M. stradao je muškarac V.M, dok je povrijeđena žena S.M. i muškarac S.M, koji su prevezeni u Dom zdravlja, a potom u Bolnicu Zvornik.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika su ugasili požar, a prilikom intervencije lice P.M. je povrijeđeno i upućeno u zvorničku Bolnicu.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina je prisustvovao uviđaju i naložio obdukciju stradalog lica, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji događaja.

Prethodno je policija obaviještena da je u porodičnoj kući vlasnika čiji su inicijali O.V. oko 1.00 čas prijavljen požar.

Policija je izašla na lice mjesta i utvrdila da je vlasnik kuće uspio da ugasi požar, nakon čega je obezbjeđivala prostor do završetka uviđaja.