latinica  ћирилица
22/05/2023 |  11:36 ⇒ 11:37 | Autor: SRNA

Motociklista i vozač mopeda povrijeđeni u dvije saobraćajne nezgode

Motociklista i vozač mopeda povrijeđeni su u dvije saobraćajne nezgode u Banjaluci.
Policija - Foto: SRNA
PolicijaFoto: SRNA

Na raskrsnici Bulevara vojvode Stepe Stepanovića sinoć u 21.00 čas povrijeđeno je lice čiji su inicijali S.B, koje je upravljalo motociklom "suzuki", a kojem je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovao je i automobil "audi", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.B. iz Banjaluke.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Na magistralnom putu u mjestu Prijakovci sinoć oko 23.50 časova povrijeđeno je lice čiji su inicijali N.Ј. iz Banjaluke koje je upravljalo mopedom "zejang", a kojem je ukazana ljekarska pomoć u UKC-u Republike Srpske.

U ovom udesu učestvovao je i automobil "reno", kojim je upravljalo i lice čiji su inicijali B.B. iz Banjaluke.

Policijski službenici su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, a obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je i da je juče oko 17.00 časova u Banjaluci uhapšeno lice čiji su inicijali D.Ј. iz Tuzle kod koga je prilikom legitimisanja pronađen i oduzet džoint.

Policija je juče u 17.05 časova u Banjaluci uhapsila i lice čiji su inicijali A.H. iz Tuzle kod koga je prilikom legitimisanja pronađena i oduzeta PVC vrećica sa spidom.

O ova dva hapšenja obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.