latinica  ћирилица
22/05/2023 |  12:58 ⇒ 16:20 | Autor: RTRS

Vukanović opet napao Stevandića; Stevandić odgovorio: Ovo ti nije rijaliti program

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović na današnjoj konferenciji za novinare koju je održao u Parlamentu Srpske kaže da je tražio službeni sastanak kod predsjednika NSRS Nenada Stevandića, ali da nije primljen sa obrazloženjem da Stevandić već ima sastanak.
NSRS - Foto: RTRS
NSRSFoto: RTRS

Vukanović je ušao u skupštinu bez najave kaže Stevandić, i da mu je ponuđen termin za razgovor u 14.30 časova, ali se Vukanović u zakazano vrijeme nije pojavio.

U međuvremenu Vukanović je održao konferenciju za novinare gdje je istakao da je sedmi mjesec kako je konstituisana NSRS, i da je Nenad Stevandić neustavno izabran za predsjednika skupštine.

- Do sada smo imali dvije redovne sjednice. I ući ćemo u osmi mjesec, pošto čujem da Stevandić takođe ide u Rusiju i da zbog njihovih putovanja i privatnih obaveza mi ne zasjedamo već mjesecima - rekao je Vukanović.

Predsjednik NSRS  odgovorio je Vukanoviću rekavši mu da je kod njega prisutno ogromno neznanje.

- A sa druge strane ako ima neki drugi problem, ja nisam dežurni psihijatar. Ovo nije rijaliti program - rekao je Stevandić-

Vukanović je dodao da insistira da se što prije zakaže Kolegijum i da se što prije održi sjednica, kao i da Stevandić podnese ostavku ili da sačeka odluku Ustavnog suda Republike Srpske.